Για την πλοήγηση


Pellet Agrowood


Τα pellet της Agrowood Ψάρρης Διονύσης εγγυώνται τη μέγιστη θερμική απόδοση, ενώ προσφέρονται σε εσάς σε προνομιακές τιμές.

Πολύ φτηνά λευκά πέλλετ κατηγορίας Α1. Δωρεάν παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής. Δωρεάν τοποθέτηση δίπλα στο φορτηγό.

Δείτε παρακάτω όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα pellet.

Pellet (Πέλετ)

Pellet
pellet
pellet
pellet

pellet
pellet

pellet
pellet

pellet
pellet
pellet
pellet

Τα pellet (πέλετ) είναι ένα προϊόν βιομάζας από ανανεώσιμες ουσίες (ανακυκλωμένα απορρίμματα ξύλου) απαλλαγμένο από κάθε υγρασία, συμπιεσμένο σε μικρούς κυλίνδρους χωρίς καμιά προστιθέμενη συγκολλητική ουσία. Διαθέτουν τις χαμηλότερες εκπομπές σωματιδίων από όλα τα στερεά καύσιμα και η θερμική απόδοσή τους ανέρχεται στα 4200 kcal/kg. Η υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και η ευκολία της χρήσης καθιστούν αυτό το περιβαλλοντικά ασφαλές καύσιμο, ιδανικό για χρήση σε κάθε μεγέθους αυτόματα συστήματα θέρμανσης. Σε πολλές χώρες της Ευρώπης, τα pellet (πέλετ) χρησιμοποιούνται ευρέως εδώ και πολλά χρόνια, αντικαθιστώντας το πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα στο περιβάλλον και στην οικονομία τους.

Μπρικέτες

Mpriketes Agrowood

Σε εμάς θα βρείτε μπρικέτες πιστοποιημένες ανώτατης ποιότητας με εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά υγρασίας. Αποτελούν την εναλλακτική λύση για μια σύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στερεό καύσιμο σε τζάκια  (συμβατικά και ενεργειακά), ξυλολέβητες, ξυλόσομπες καθώς και σε ξυλόφουρνους αρτοποιίας. 

Ένα κιλό μπρικέτας αντιστοιχεί σε περίπου 2,5 κιλά καυσόξυλα.

Φιάλες Υγραερίου CORAL

Fiales Ygraeriou CORAL

Με ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV.

Χάρη στο νέο μηχανισμό της, η νέα βαλβίδα περιορίζει τη ροή του υγραερίου σε περίπτωση εκτεταμένης διαρροής, καθώς και σε περίπτωση εμπλοκής της στρόφιγγας σε ανοιχτή θέση. Έτσι παρέχει επιπλέον σιγουριά στον οικιακό και επαγγελματικό καταναλωτή.

Φιάλη FLV (10 lt μίγμα)
Περιεχόμενο: μίγμα υγραερίου
Οικιακή χρήση (μαγείρεμα, θέρμανση, ψήσιμο, μπάρμπεκιου κ.λπ)

Fiali Ygraeriou

Φιάλη FLV 13k & 25k (προπάνιο)
Περιεχόμενο: προπάνιο υγραερίου
Επαγγελματική χρήση (ταβέρνες, ομπρέλες θέρμανσης κ.λπ)

Fiali Ygraeriou

Follow us

Με αυτό το σύνδεσμο φεύγετε από την τρέχουσα σελίδα. Στόχος : Twitter Με αυτό το σύνδεσμο φεύγετε από την τρέχουσα σελίδα. Στόχος : Facebook